Олимпиада 7 класс по английскому языку на rus.fizolimpiada.ru
Самым популярным языком в мире является английский язык, это известно всем.

Олимпиада 7 класс по английскому языку

Олимпиада по английскому языку для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, и 17 классов с ответами

Почему английский язык так популярен?
Во-первых, это универсальный язык международного общения.
Во-вторых, по статистике около 85% всей информации на земном шаре предоставляется на английском.
Поэтому мы просто обязаны изучать английский язык.

Олимпиада по английскому языку 7 класс


1. Choose the correct sentences:

When I was a child...

  • А) I used to gone on a hike with my mum and dad every weekend.
  • Б) I used not to visit any faraway places.
  • В) I didn’t use to read fantasy.
  • Г) We use to spent summer in the country.

2. Choose the correct sentences:

When I was a child...

  • А) Children used to wore ugly uniforms at school.
  • Б) I used disliked sightseeing.
  • В) I used to dislike sightseeing.
  • Г) Children used to wear ugly uniforms at school.

3. Choose the correct form of the verb:

We _______________ all of the pizza before my brother joined us

  • А) have eaten
  • Б) had eaten
  • В) had ate
  • Г) have ate

4. Choose the correct form of the verb:

The construction workers _______________ all of the cement before they realized that a mistake had been made.

  • А) poured
  • Б) had pouring
  • В) has poured
  • Г) had poured

5. Choose the correct form of the verb:

My brother _________________ his military service by the time I graduate.

  • А) will have completed
  • Б) will have been completing
  • В) will have completing
  • Г) will have complete

6. Choose the correct form of the verb:

What did he say? I ______ listening.

  • А) was
  • Б) wasn't
  • В) were
  • Г) weren't

7. Choose the correct verb:

After his football match, Bob ______ often come home exhausted

  • А) would
  • Б) use to
  • В) used to

8. Choose the correct form of the verb:

When I started to work here I needed a lot of help, but now I _________ all the work on my own.

  • А) used to do
  • Б) get used to doing
  • В) am used to doing

9. Choose the correct form of the verb:

-Would you prefer tea or coffee?
-I ______ have some coffee, please.

  • А) 'll
  • Б) 'm going to
  • В) 'll be to

10. Choose the correct verb:

Which type of ice cream ______ you like?

  • А) are
  • Б) is
  • В) do
  • Г) does

11. Chhose the correct form of the verb:

She always ________ in dance competitions.

  • А) participate
  • Б) participats
  • В) participates

12. Choose the correct verbs:

Shikha _______ burgers but I , _______.

  • А) loves - don’t
  • Б) love - doesn’t
  • В) loves - doesn't
  • Г) love - don't

13. Choose the correct verb:

The children _________ usually help me to make a cake. They still do sometimes.

  • А) used to
  • Б) esed
  • В) would

14. Choose the correct form of the verb:

I feel really tired. I think I ______ go to bed.

  • А) 'll
  • Б) 'm going to
  • В) 'll going to

15. Choose the correct form of the verb:


-Do you want me to help you?
-No thanks. John ______ help me.

  • А) 'll
  • Б) 'll be 
  • В) 's going to

16. We occasionally __________ to the National Museum, but I'm not really interested in old things.

  • А) go
  • Б) gos
  • В) goes

17. Choose the correct form of the verb:

Mr Lazy was shocked when he joined our busy company because he ____________ doing much work everyday.

  • А) didn't use to
  • Б) wasn't used to
  • В) didn't get used to

18. Choose the correct form of the verb:

Don't worry, it's a simple program to use. You ___________ it in no time, I'm sure.

  • А) are used to
  • Б) will get used to
  • В) get used to




Ответы к олимпиаде по английскому языку 7 класс

Номер заданияПравильный ответ
1 В
2 ВГ
3 Б
4 Г
5 А
6 Б
7 А
8 В
9 А
10 В
11 В
12 А
13 В
14 А
15 В
16 В
17 Б
18 Б

Олимпиада по английскому языку 7 класс


Copyright © All rights reserved