Олимпиада 6 класс по английскому языку на rus.fizolimpiada.ru
Самым популярным языком в мире является английский язык, это известно всем.

Олимпиада 6 класс по английскому языку

Олимпиада по английскому языку для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, и 16 классов с ответами

Почему английский язык так популярен?
Во-первых, это универсальный язык международного общения.
Во-вторых, по статистике около 85% всей информации на земном шаре предоставляется на английском.
Поэтому мы просто обязаны изучать английский язык.

Олимпиада по английскому языку 6 класс


1. I know that my sister ________ a problem.

  • А) have
  • Б) has
  • В) had

2. What tense do we use to speak about facts and things which are always true?

  • А) Present Simple
  • Б) Present Continuous
  • В) Present Perfect
  • Г) Past Perfect

3. Finish the sentence:

We are rich, _______ ?

  • А) are we
  • Б) do we
  • В) aren't we
  • Г) don't we

4. Choose the correct form of the verb:

He said he ________ in Moscow since 2005.

  • А) lived
  • Б) has lived
  • В) had lived

5. Choose the correct word:

Have they arrived ___?

  • А) just
  • Б) already
  • В) yet

6. Choose the correct answer:

Have you seen the new movie?

  • А) Not already
  • Б) Not yet
  • В) Not just

7. Choose the correct sentence:

He said: "Do you have money?"

  • А) He said if I had money.
  • Б) He asked if I had money.
  • В) He asked if I have money
  • Г) He said if I have money.

8. Choose the corect option:


Ted used to _________ my best friend, but he lives in Canada now.

  • А) is
  • Б) are
  • В) be
  • Г) being

9. Sochi was … as a fashionable resort area under Joseph Stalin.

  • А) build
  • Б) situated
  • В) remanded
  • Г) established

10. Choose the correct word:

Sorry, the money is gone and there's ______ you can do to get it back!

  • А) no
  • Б) nothing
  • В) anything
  • Г) something

11. What tense do we use to express completed actions which have a result?

  • А) Past Simple
  • Б) Past Continuous
  • В) Present Perfect
  • Г) Future Perfect

12. Choose the correct word:

I always do my homework but _____ does.

  • А) usually
  • Б) never
  • В) often

13. Choose the correct word:

He has ___ arrived.

  • А) yet
  • Б) already
  • В) since

14. Choose the correct word:

We can't see anything. Put the headlights of the car on. It is _____

  • А) dark
  • Б) rainy
  • В) foggy
  • Г) cloudy

15. Choose the correct pronoun:

My neighbour's cat can't walk very well. I think it hurt one of ___ legs.

  • А) it
  • Б) its
  • В) it's
  • Г) itself

16. What tense do we use to xpress planned actions?

  • А) Future Simple
  • Б) Future Continuous
  • В) Present Simple
  • Г) Present Continuous




Ответы к олимпиаде по английскому языку 6 класс

Номер заданияПравильный ответ
1 Б
2 А
3 В
4 В
5 В
6 Б
7 Б
8 В
9 Г
10 Б
11 В
12 Б
13 А
14 В
15 Б
16 Г

Олимпиада по английскому языку 6 класс


Copyright © All rights reserved