Олимпиада 11 класс по английскому языку на rus.fizolimpiada.ru
Самым популярным языком в мире является английский язык, это известно всем.

Олимпиада 11 класс по английскому языку

Олимпиада по английскому языку для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, и 111 классов с ответами

Почему английский язык так популярен?
Во-первых, это универсальный язык международного общения.
Во-вторых, по статистике около 85% всей информации на земном шаре предоставляется на английском.
Поэтому мы просто обязаны изучать английский язык.

Олимпиада по английскому языку 11 класс


1. Choose the correct form of the verb:

She ________________ that he wouldn’t tell anyone.

  • А) made him promise
  • Б) made him promised
  • В) promised to make

2. Choose the correct form of the verb:

My tooth still hurts. I have to get a dentist ___________ soon.

  • А) look at it
  • Б) to look at it
  • В) to get it looked at it

3. Complete the following sentences using the most appropriate forms of the verbs.

Jack has got a headache. He … sleep well recently.

  • А) can’t
  • Б) couldn’t have
  • В) hasn’t been able to

4. Choose the correct form of the verb:

I will not ______________ with this!

  • А) make you get away
  • Б) let you get away
  • В) get you get away

5. Choose the correct word:

Please have him ________ me by seven.

  • А) to call
  • Б) call
  • В) have called

6. Choose the most appropriate answer:

Allow me ________ you.

  • А) helping
  • Б) to help
  • В) help

7. Complete the following sentences using the most appropriate forms of the verbs.

I … sleep for hours when I was a little girls.

  • А) could
  • Б) am able to
  • В) can

8. Choose the correct form of the verb:

I ______________ a couple of days ago.

  • А) had my bike to be fixed
  • Б) had my bike fix
  • В) had my bike fixed

9. Choose the most appropriate answer:

I didn’t mean ________ you. Please forgive me.

  • А) to hurt
  • Б) hurt
  • В) hurting

10. Choose the most appropriate answer:

Don’t forget _________ some bread. We don’t have any left.

  • А) buy
  • Б) buying
  • В) to buy

11. Complete the following sentences using the most appropriate forms of the verbs.

I didn’t want to be late for the meeting. We … meet at 5 sharp.

  • А) were to
  • Б) had to
  • В) could

12. Complete the following sentences using the most appropriate forms of the verbs.

Tom … play tennis well but he … play a game yesterday because he was ill.

  • А) couldn’t, could
  • Б) can, was able
  • В) can, couldn’t




Ответы к олимпиаде по английскому языку 11 класс

Номер заданияПравильный ответ
1 А
2 Б
3 В
4 Б
5 Б
6 Б
7 А
8 В
9 А
10 В
11 А
12 В

Олимпиада по английскому языку 11 класс


Copyright © All rights reserved